Tips

Trobada digital. Compartir la Nova Economia

Divendres, 08 d’abril de 2022 a les 09:30h

Després de la pandèmia, la guerra

Per tal d’inscriure’t hauries d’emplenar un petit formulari. Després que t’hagis registrat rebràs un missatge de correu electrònic amb la confirmació del registre i més informació sobre el funcionament de la trobada.

FORMULARI DE REGISTRE DE LA TROBADA

Per aclarir dubtes o formular anticipadament preguntes o comentaris als ponents pots adreçar-te a l’adreça

trobadesdigitals@gctplus.com
(Les preguntes es respondran el dia de la trobada)

Vídeos i resums de trobades anteriors

Podeu veure i SUBSCRIURE-US al nostre canal de YouTube on trobareu resum i vídeos de trobades anteriors.

Ens agrada comptar amb tu!

Iniciem aquesta tercera temporada de les Trobades Digitals de GCT Plus, amb la voluntat de consolidar aquests FÒRUMS COMPARTIR com a plataforma de connexió i intercanvi d’opinions d’experts, empresaris i professionals, sobre el nou i canviant entorn econòmic i social que se’ns obre, un cop superada (sembla) la pandèmia i les corresponents restriccions. Ens motiva i esperona mantenir els vincles que hem anat construint en els darrers anys, amb els nostres amics, clients, proveïdors i protagonistes del món empresarial i professional en general, tot reafirmant la nostra convicció en la solvència i el talent de la nostra gent i de les empreses i treballadors del país. I és que seguim convençuts que les fortaleses es multipliquen i les amenaces es debiliten si trobem espais i canals per a COMPARTIR.

En aquesta nova edició del FORUM, introduïm a les nostres tertúlies l’opinió d’un expert en un tema monogràfic d’actualitat, i convidem a un parell de industrials o empresaris que coneguin les implicacions i derivades de la problemàtica a tractar.

Creiem que amb aquesta major focalització i especialització de les Trobades, podrem aportar llum i visió de tots els canvis que estem observant en el nostre dia a dia empresarial, econòmic i social.

Aquesta ha estat la motivació que, des del primer moment, ens ha impulsat ha organitzar, en format telemàtic sota la plataforma ZOOM, les TROBADES DIGITALS de GCT Plus, sota la convocatòria de FÒRUM COMPARTIR.

Després de les primeres edicions, amb un important ressò i èxit de participació, en les que hem comptat amb ponents rellevants i molt interessants, tal i com podeu veure en el següent enllaç a un vídeo resum de les trobades anteriors, us volem convidar a aquesta nova TROBADA DIGITAL de GCT Plus on comptarem, un cop més, amb ponents molt significats en l’activitat industrial del nostre país, amb els que compartirem inquietuds i reflexions, sota un format àgil de videoconferència.

Moltes gràcies per ser-hi!!