Notíciesgctplus meeting sabadell

ett sabadell digitalGCT Plus ha realitzat aquest 7 de maig una trobada digital Zoom en la que han participat una setantena de persones i que ha servit per posar sobre la taula les preocupacions dels empresaris cara el final del confinament i l’inici de la represa. La trobada virtual coordinada per Montse Argemí, directora general de GCT Plus i dirigida per l’assessor Felip Puig ha servit per constatar diferents punts de vista en sectors diversos de la societat. Han estat 7 ponents amb idees molt clares sobre com encarar el futur de la societat resultant després del Covid-19 i el confinament.

‘El Port de Barcelona està preparat per la represa’ ha dit Mercè Conesa, presidenta del Port de Barcelona i ha afegit ‘menys vaixells però de més capacitat’. Per la seva banda, Marc Pérez, Vicepresident Europeu Hartmann Group que ha estat un altre dels ponents considera que ‘la indústria sanitària de Catalunya és molt potent i hem demostrat que no cal anar a comprar a fora’.

Donada la situació tots els ponents han coincidit en la importància de tenir fortalesa, de ser forts com ha comentat Joaquim Borràs, President Fundació Edad & Vida ‘en sortirem més forts i més preparats: estem aplicant la Resiliència Creativa. També s’ha parlat dels polítics i així Cèsar Molins, Director General AMES ha dit que ‘els governants han de tenir clar que la indústria de l’automòbil és estratègica per a una bona política industrial. Més mobilitat i més eficiència energètica’.

El sector de l’alimentació també ha patit davallades com ha constatat el gerent de FRIME, Salvador Ramon que ha comentat que ‘la indústria del peix està compensant la davallada del canal Horeca amb una aposta decidida pel Retail i la distribució’.

I un altre dels sectors més castigats que ha quedat a zero durant gairebé dos mesos ha estat el de la restauració. Precisament, Robert Navarro, gerent del Restaurant Masia Can Ametller ha dit que la restauració ha de reinventar-se per sobreviure: menús executius a les oficines, menús familiars els caps de setmana, fidelització dels clients’.

I destacar el sector tecnològic que el ponent Ramon Comellas, President de CIRCONTROL considera que ‘l’electrònica i la gestió de l’energia seguiran essent sectors de creixement. El vehicle elèctric s’implantarà més de pressa’.

Aquest és un petit resum del que ha donat de sí una tertúlia virtual que ha aplegat un nombre important de ponents de prestigi així com un gruix destacat de persones que ho han seguit i que han destacat quan d’interessant els hi ha resultat la iniciativa de l’empresa GCT Plus i que tindrà continuïtat aquest 21 de maig.