Notícies

Aquest dimecres, 3 de juliol, la població osonenca de Tona ha estat l’escenari on s’ha celebrat una nova edició del programa Anem per Feina de Canal Taronja. En aquesta ocasió, el convidat especial ha estat el sr. Carmel Mòdol, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, i el tema que s’ha abordat ha estat “Actualitat i futur del sector agroalimentari a la Catalunya Central”.

La tertúlia televisiva, que ha tingut lloc al restaurant d’arquitectura modernista Torre Simón, ha comptat també amb Valeri Salgot, en representació de l’empresa Salgot; Guillem Comas, nova generació de Granges Comas; i Pablo de Lastres, representant de Fibran Group. El programa ha estat conduït en aquesta ocasió per Rubén Vázquez, director de Canal Taronja Osona i Moianès.

Alguns dels temes abordats durant la tertúlia empresarial han estat l’actualitat del sector agroalimentari a Catalunya, productes ecològics, les demandes dels consumidors, la traçabilitat, la innovació de productes i l’exportació.

Posteriorment, prop d’una trentena de convidats, la majoria empresaris del sector agroalimentari de la comarca d’Osona, entre els que s’hi contaven els participants a la tertúlia, acompanyats per representants del món empresarial, polític i social, han participat en el sopar-tertúlia posterior al programa realitzat també al restaurant Torre Simón de Tona.

Una vegada més, l’àpat ha esdevingut una trobada d’empresaris en la qual els assistents han pogut compartir les seves inquietuds respecte el sector agroalimentari amb el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries i bastir ponts de cara a iniciatives empresarials futures.