Notícies

El director de la Vanguardia, Màrius Carol, ha compartit aquest dijous un dinar amb un grup de 25 empresaris catalans al restaurant Masia Can Ametller de Sant Cugat, en el que ha estat una nova edició del Fòrum d’ empresaris organitzat per GCT Plus.  El dinar l ‘ han presidit els socis fundadors de GCT Plus, Ferran Debant i Josep Argemí.

Màrius Carol ha parlat de com els mitjans es relacionen amb les empreses i de la responsabilitat social dels periodistes. Ha fet especial incidència en la transició digital que està portant a terme la Vanguardia.

Carol ha parlat del seu futur a la Vanguardia, on continuarà treballant quan d ‘aquí uns mesos cedeixi el testimoni a Jordi Joan, per fer possible la revolució digital.

Carol ha fet una crida al diàleg per fer front als reptes polítics de Catalunya i l’Estat i ha insistit a dir que necessitem nous líders.

Durant unes hores els empresaris presents al dinar han pogut conversar i intercanviar opinions amb aquest reconegut periodista.

GCT Plus aplega cada setmana en diferents indrets de Catalunya empresaris compromesos amb el territori i l’evolució econòmica el país que poden compartir sinèrgies al voltant d’ una taula.