Notíciesformacion bonificada

Vols millorar el nivell dels treballadors de la teva empresa? De vegades un procés de formació pot sortir massa car, així que et portem la solució. Encara que moltes empreses no el coneixen o no saben bé el que és, existeix la Formació Bonificada. T’expliquem  en aquest article de què es tracta perquè puguis valorar per tu mateix.

Què és la Formació Bonificada?

És un tipus de crèdit que pot ser concedit a les empreses perquè ampliïn i millorin la formació de tots els seus treballadors. Amb això el que s’intenta és millorar la qualitat del servei, a part de moltes altres coses com el treball en equip o la competitivitat.

Qui pot accedir a la Formació Bonificada?

No tothom ho sap, però totes les empreses i els treballadors aporten una quantitat al mes a la Seguretat Social que va únicament i exclusivament dedicada a la formació. El que pots fer amb aquesta formació és recuperar el saldo per poder accedir a tot tipus de cursos per millorar el teu negoci.

Quins avantatges té la Formació Bonificada?

La primera avantatge és poder millorar totes les capacitats del teu equip de treball, per tant la productivitat augmentarà.

Un altre dels avantatges que té aquesta formació és que és l’empresa la que decideix quan es donen els cursos. El que deixa molt marge per fer-los quan realment siguin necessaris i quan els treballadors puguin aprofitar-los al màxim.

Finalment, l’avantatge pel treballador és que podrà seguir omplint el seu currículum amb formació totalment gratuïta, millorar els seus coneixements sobre el sector i complementar la seva carrera professional.

La formació bonificada ajuda a millorar tant el servei com els currículums dels treballadors. En aquest cas, tots guanyem.

Des de GCT Plus oferim Formació Bonificada per a treballadors.