Notíciesett reus 2

Joaquim Ferrer, secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Competitivitats de la Generalitat de Catalunya i el director general de turisme d’aquest ens, Octavi Bono van ser els convidats del Forum Costa Daurada organitzat per l’hotel 4R Salou Park Resort i les empreses Fidemus, Proquibsa, Pedial i GCT Plus.

El dinar es va portar a terme al restaurant de l’hotel, Gastrobar i va ser presidit pel propietari de l’hotel i president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Xavier Roig així com per Ferran Debant propietari de les empreses coorganitzadores. Al dinar hi van assistir una vintena d’empresaris del sector hoteler i de l’esbarjo de la zona i es van posar sobre la taula temes preocupants com la caiguda de l’agència Thomas Cook, que ha suposat un gran perjudici pel sector, la situació de l’IMSERSO i la relació amb els hotelers i el futur del turisme a Catalunya.

En el decurs de l’àpat es van poder degustar productes de l’empresa Fidemus com el lluç, la gamba de Palamós, la tonyina, tots ells servits en un acurat menú elaborat per Gastrobar