Notícies

El Fòrum Olot que organitza GCT Plus ETT va comptar amb la participació de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas. Aquesta nova edició del Fòrum Olot es va celebrar el passat 5 de novembre al Restaurant La Deu i hi van participar una vintena d’empresaris de la comarca de la Garrotxa.

L’expresident de la Generalitat va participar en la tercera edició del Fòrum Olot, un dinar col·loqui que es va dur a terme per primera vegada el mes de novembre de 2017 i ha comptat amb ponents com els economistes i polítics Ramon Tamames i Carles Gasòliba.

Des de GCT Plus s’organitzen diversos Fòrums arreu del territori català que tenen format de dinar col·loqui i en els que hi participen empresaris del municipi i la comarca d’on se celebra l’acte. Normalment, hi participen entre 20 i 30 persones i a cada esdeveniment es convida a un ponent que fa una conferència i un col·loqui posterior.

L’objectiu dels Fòrums és fer que els empresaris puguin fer networking, puguin conèixer d’altres empresaris de la zona i es generin oportunitats de negoci.