NotíciesEmpresa de trabajo temporal GCTplus

El conseller de Treball, Benestar Social i Famílies creu que la FP és vital per fer créixer el teixit laboral de les empreses i dotar-les de joves preparats.

Acto Gctplus ETTChakir El Homrani, Conseller de Treball, Benestar Social i Famílies de la Generalitat de Catalunya va ser el convidat al sopar del dijous 15 de novembre celebrat a Manresa en el que hi van prendre part una vintena d’empresaris de la Catalunya central que van expressar les seves preocupacions pel moment actual que vivim a Catalunya i la manca de treballadors qualificats que es troba actualment al mercat tot i l’elevat atur amb el que ens trobem.

Precisament, l’atur, va ser un els temes en el que més es va incidir per part dels convidats. També es va debatre la situació de les persones immigrants que arriben a Catalunya i el moment laboral que viuen els treballadors d’empreses socials com AMPANS, Àuria i Sant Tomàs.

El sopar va ser presidit pel president del Grup Taelus de comunicació al que pertany Canal Taronja TV i soci fundador de GCT Plus, Ferran Debant.