Notícies

El sector de l’automòbil, la innovació en la connectivitat entre els vehicles i l’entorn i les possibilitats del Circuit de Castellolí han estat els eixos protagonistes del programa Anem per Feina a l’Anoia d’aquest mes de juny. El Kubb del Restaurant Sesoliveres ha acollit la gravació de la tertúlia econòmica, de Canal Taronja, conduïda per Ramon Felip .

Entre els convidats hi ha hagut l’alcalde de Castellolí, Joan Serra, Jordi Arilla, Director General de Parcmotor; Emili Hernández Professor UPC d’Automoció; David Bosch, Director Tècnic de Fastparcmotor; Juanjo Martín Gerent d’Eurecat a Manresa i Raúl Gonzàlez, Responsable del Vehicle Connectat i Mobility Lab a Cellnex.

Tots ells han reflexionat sobre les possibilitats d’innovar en el món de la conducció autònoma, el vehicle elèctric, la seguretat i la connectivitat dels vehicles així com les possibilitats d’inversió i de futur a la comarca.

La tertúlia es podrà veure a Canal Taronja Anoia i durant la setmana arribarà a les altres televisions del grup i a diversos canals locals del país.

Una trentena de convidats, entre els què s’hi contaven els participants a la tertúlia acompanyats per representants del món empresarial, polític i social, han participat en el sopar-tertúlia posterior al programa realitzat en el mateix restaurant.