NotíciesEmpresa de Trabajo Temporal carretilleros

Una ETT sempre busca treballadors per a un ampli ventall de sectors. Es busquen les millors persones qualificades per a un lloc concret d’una manera única i diferent. Amb això es fomenta la contractació del millor personal possible.

Si estàs buscant feina, anar a una Empresa de Treball Temporal et permetrà conèixer ofertes de gran varietat i de diferents sectors. Probablement, en molts casos, ni t’imagines que pugui ser aquí on la teva experiència laboral marqui la diferència i trobis la feina que estàs buscant. Aquests són alguns dels sectors més demandats per les Empreses de Treball Temporal.

Operaris de fàbrica

Trobar operaris de fàbrica amb experiència acreditada resulta cada vegada més complicat. Per això, són un perfil molt demandat. El sector demana un professional amb alta qualificació a causa que, en molts casos, s’incorporaran a treballs que requereixen d’un gran coneixement, com, per exemple, la indústria química.

Auxiliars de planta

El suport a les diverses plantes de processament és imprescindible per tirar endavant les cadenes de producció, sobretot, en les èpoques de més feina. Per això, se sol·licita un gran nombre de personal a través d’aquest tipus d’empreses i així donar suport als treballadors de plantilla. Tenir la capacitació per a això és imprescindible per a realitzar el treball amb eficiència. Els cursos de formació són interessants referent a això.

Administratius

Comptar amb diversos coneixements en aquesta professió és molt important per aconseguir tenir èxit. És important tenir un alt coneixement de programes d’informàtica diversos. Els idiomes també comencen a cobrar una gran rellevància en aquesta professió.

Carretoners

En els últims anys ha crescut la demanda d’aquests professionals. Això es deu al fet que són pocs els que compten amb els permisos actualitzats i un cert grau d’experiència. Aquesta professió requereix d’una gran varietat de títols per poder-la afrontar.

Hostaleria

El sector de l’hostaleria i l’oci en general és un clàssic en la demanda de treballadors a través de les ETT. La sincronia que existeix entre aquest sector i aquest tipus d’empreses és clau per aconseguir generar un gran nombre de demanda en aquest sector, sobretot, durant els caps de setmana i l’estiu, que són les èpoques en què l’hostaleria necessita més personal.

Transport

El creixement de les vendes per Internet porta unit un major nombre d’enviaments. Això ha provocat que les empreses de transport es trobin en l’obligació de créixer. Per a això, busquen personal d’una manera ràpida per a poder cobrir les vacants. Aquest sector, en l’actualitat, compta amb un gran pic d’ocupació motivat per les nombroses compres realitzades a través d’Internet. Una ETT pot cobrir tota la demanda d’aquest sector.