TipsETT Treball Temporal

S’estima que nou de cada deu problemes de salut tenen que veure amb alguna relació amb l’estrès. I, de vegades, passa que ja sentim l’estrès a la feina com si aquest fos una part consubstancial del mateix. És per això que ser feliç a la feina és una qüestió crucial, ja que d’això dependrà el teu benestar general, tant físic com emocional.

Cada vegada són més les persones que, en recórrer a una Empresa de Treball Temporal, posen l’èmfasi en sentir-se millor a la feina, i per això volem explicar-te què fer per aconseguir-ho.

Dorm almenys sis hores diàries

El mínim per descansar de veritat, regenerar la teva energia i permetre al teu cervell processar la informació que rep, és complir cada dia amb una rutina de son que en cap cas haurà de ser inferior a les sis hores de descans.

Fes pauses al llarg de la jornada

Fes pauses al migdia. Surt a fer una passejada. Pren el sol. Parla de temes no relacionats amb la feina. Sempre és preferible desconnectar que curar.

Envolta’t de persones positives

La relació entre una actitud positiva i l’entorn és més que evident. I és que la felicitat i l’alegria també es contagien, i passar estones amb gent entusiasta, vital i positiva pot venir-te molt bé a l’hora d’afrontar la teva jornada laboral amb un somriure.

Connecta amb els teus companys

Pensa que passaràs moltes hores amb els teus companys de feina. Avenir-te amb ells, preocupar-te per les seves vides, felicitar-los en els seus èxits … tot això pot fomentar un ambient de treball molt més satisfactori.

Coneix-te a tu mateix

Ser conscient de les teves potencialitats i limitacions, dels teus defectes i talents, t’ajudarà a afrontar els teus reptes professionals amb objectivitat i sense frustracions.

A GCTplus, Treball Temporal, som conscients de lo important que és el benestar i la felicitat de les persones que hi treballen.