Notíciesentrevista de trabajo ETT

Hi ha consells per a una entrevista de treball que serveixen per a tot tipus d’entrevistes, siguin per a una ETT o no. Arribar puntual, preparar la roba d’acord al lloc que vols sol·licitar, assajar l’entrevista, no amagar les mans, mostrar-se positiu i somrient, escoltar i no interrompre, etc. Avui, però, ens centrarem principalment en aquells tips que has de seguir per superar amb èxit una entrevista de treball en una Empresa de Treball Temporal.

 

10 consells per a una entrevista de treball en una ETT

 

  1. Prepara un bon CV. Encara que sembla una cosa lògica, porta preparat un CV actualitzat i centrat en el tipus de treball al qual vulguis optar.

 

  1. Demostra que saps treballar en equip, perquè és un aspecte fonamental per a una ETT. Cartes de recomanació, comentaris a LinkedIn i exemples en què hagis treballat o participat en un equip o grup seran fonamentals.

 

  1. Demostra entusiasme i fes-li saber a la persona entrevistadora les ganes que tens de començar a treballar.

 

  1. Has d’estar disponible per a l’entrevista. Un error greu és posar excuses a una entrevista de treball o demanar que te la facin en un altre moment.

 

  1. Adapta’t a qualsevol treball. A vegades pot ser que la feina que t’ofereixin no sigui el que havies somiat. No et tanquis les portes i no mostris desil·lusió, tot treball és una oportunitat de desenvolupament professional.

 

  1. Mostra’t obert a diferents horaris i llocs, i fes-li saber a l’entrevistador. La disponibilitat en una Empresa de Treball Temporal es valora molt altament.

 

  1. Mentalitza’t que és un treball temporal. Hi ha ocasions en què un treball temporal pot obrir les portes per entrar a formar part de la plantilla d’una empresa. No obstant això, Mentalitza’t que té principi i fi, i fes-te valer per quedar-te més temps.

 

  1. Demostra en l’entrevista de treball que tens els coneixements necessaris per a aquest lloc. En moltes ocasions es necessita gent que sàpiga què cal fer, ja que no es disposa de temps per a formació.

 

  1. Mostra interès sobre l’empresa. Prepara’t un llistat de preguntes que pots fer sobre el lloc de treball, el salari o l’horari. Però vés amb compte, mai preguntis coses que demostrin el teu desconeixement cap a l’empresa.

 

  1. En moltes ocasions, quan fas una entrevista de treball per a una Empresa de Treball Temporal, és possible que no sàpigues per quin lloc de treball o per quina empresa estàs sent candidat. Si, per contra, sí que ho saps, el més convenient és investigar tot el possible.

 

Tingues en compte aquests consells per a una entrevista de treball en una ETT, i t’assegurem que aconseguiràs el lloc de treball que estàs buscant. Ànim i sort!