NotíciesInstat i Gctplus ett a Vilafranca Penedès

ett Vilafranca gctplus i InstatEl 129 President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va presidir el passat 27 de maig el Primer Fòrum Penedès celebrat al restaurant MontRubí i que va ser organitzat per les empreses GCT Plus i Instat Assessors.

Mas va parlar de la situació actual econòmica a la que ens ha abocat la pandèmia. ‘’Hem d’aprendre a començar a caminar de nou, tot i que estem en un moment en que trobo a faltar un projecte de país realista amb la situació que estem vivint’’ va dir. Segons Mas ‘’calen solucions que vagin en sintonia amb les sensibilitats del país, calen col.laboracions entre tots els sectors per anar endavant’’.

El Fòrum Penedès sorgeix de l’acord entre l’empresa Instat Assessors, dedicada a l’Assessoria Judicial laboral i Fiscal Comptable i l’empresa GCT Plus, dedicada a posar a la disposició de les empreses tota una cartera de treballadors aptes per ocupar un determinat lloc de treball, consultoria i formació, Outsourcing, i Eficiència energètica i que compta amb una vintena d’oficines arreu de Catalunya, a l’Aragó i al Pais Valencià.

Julià Pulido, director d’Instat Assessors i Ferran Debant, president de GCT Plus s’han associat per obrir una nova oficina de GCT Plus a Vilafranca del Penedès que donarà tots els serveis que ofereix aquesta empresa.