TipsEmpresa de trabajo temporal

Si estàs buscant feina o penses millorar la que tens, has de tenir present una sèrie de consells que t’ajudaran a assolir els teus objectius d’una manera més senzilla. Amb aquests petits tips podràs millorar i aconseguir arribar a les metes que et proposis.

Tingues clar el teu objectiu alhora de cercar ofertes de treball

No t’has estressar per estar buscant feina, tingues clar quin és el teu perfil i el que estàs buscant per no llançar-te a la babalà. Si fixes els teus objectius podràs focalitzar la teva energia en aquelles opcions que són més adequades per a tu. Recorda que estar a l’atur no és estar parat, aprofita aquest temps per formar-te i millorar els idiomes, que cada vegada son més importants.

Així mateix, convé crear una marca personal per destacar per sobre de la resta de competidors. Descobreix allò que només tu pots oferir d’una manera única i professional.

Fes que el teu currículum destaqui

Condiciona el teu currículum a la feina que t’estiguis presentant amb la finalitat de ressaltar aquelles qualitats que millor s’adapten a ella. El currículum ha de ser curt, concís i sense dades innecessàries. És a dir, en un sol cop d’ull l’empresari ha de adonar-se que tu ets el que necessita.

L’entrevista personal és igual d’important, sigues tu mateix i dóna’t projecció en aquells aspectes que millor s’adaptin al lloc. Informa’t sobre el sector i l’empresa per conèixer les possibles preguntes que et puguin realitzar.

Recolza’t en les xarxes socials

Les xarxes socials tenen una gran rellevància a l’hora de buscar feina. Sens dubte Linkedin és una de les més importants. Estar present en elles t’ajudarà a buscar feina, ja que moltes ofertes apareixen per aquesta via. Definitivament, són una de les eines clau per a la selecció de personal.

Cerca ofertes de feina

Aprofita’t de portals com Infojobs i similars per descobrir ofertes d’ocupació. No dubtis a analitzar-les per conèixer si en el teu camp estan demanant alguna formació específica. Recorda que seguir formant-te és part de l’èxit en la teva professió.

Llegeix amb cura les ofertes per a assegurar-te que s’adapten al teu perfil. Fixar-te en els detalls et permetrà saber el que estan buscant i, així, ajustar el teu currículum i l’entrevista de la millor manera possible.

Pensa en les Empreses de Treball Temporal ( ETT ) com una opció més

No tinguis por d’apropar-te a una ETT. Compten amb una àmplia oferta de llocs de treball que en moltes ocasions poden arribar a ser fixes. T’ajudaran a trobar el lloc que millor s’adapti a les teves qualitats d’una manera més pràctica i senzilla.

A més tens la possibilitat de moure’t entre diversos sectors, podràs millorar els teus coneixements i aconseguir una major experiència professional. Les ETT són una gran opció per trobar la feina que estàs buscant.

Font d’Imatge